Over Sulkys.eu

Een introductie
De wagens van Sulkys.eu zijn gemaakt met de grootste aandacht en volgens de kwaliteitsnormen binnen haar branche. Het Europese verkoopkantoor is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland. De doelstelling van Sulkys.eu is het leveren van de meest optimale oplossing voor de starters markt in termen van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs

Wagens voor pony’s
Een compleet assortiment voor de startende mensporter? Dat vindt u alleen bij Sulkys.eu. Onze wagens zijn specifiek bestemd voor de Klasse A t/m E maat, variërend van 0,65 meter tot 1,56 meter. Standaard zijn de wagens voorzien van een verstelbaar lamoen, zodat de wagen voor iedere maat volledig is samen te stellen. Daarnaast zijn er vele extra’s en accessoires leverbaar. Mensport duur? Niet bij Sulkys.eu, hét merk voor de beginnende mensporter!

Verkoop
Sulkys.eu verkoopt de Sulkys alleen aan dealers. Consumenten kunnen terecht bij een van onze dealers die te vinden zijn op onze ‘dealerpagina’. Bij vragen of problemen kan er altijd contact opgenomen worden met een van onze medewerkers.

Sulkys.eu
’s Gravenweg 346
2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
0031 (0) 180 317199
info@sulkys.eu
Facebook

Sulkys.eu is een onderdeel van Nedco BV, Nieuwerkerk aan den IJssel