Bedankt voor uw interesse in het dealerschap van Sulkys.eu! Voor de uitbreiding van ons dealernetwerk zijn we op zoek naar dealers in diverse landen. Wanneer u via onderstaand formulier uw gegevens invult nemen wij contact met u op. Onderaan deze pagina vindt u verdere informatie over het dealerschap van Sulkys.eu en de eisen die we daarvoor stellen. We heten u graag welkom in ons dealernetwerk!

  * Verplicht veld

  NL – Eisen voor dealers

  Fijn dat u interesse heeft om een Sulkys.eu dealer te worden! Sulkys.eu is een A-merk op het gebied van ponykarren. Onze Sulkys en 4-wiel wagens zijn gunstig geprijsd maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteitsbeleving en de goede service. Daarom stellen wij een aantal eisen aan onze dealers:

  • Een dealer moet al bestaan, dat wil zeggen: u heeft een winkel in paarden- en/of ponysportartikelen, u geeft les in rijden en/of mennen of u heeft een manege. Alles wat met paarden- en ponysport te maken heeft volstaat in principe, maar de vereiste is dat u minstens 5 jaar actief bent in de branche. Uiteraard is ervaring met mensport een pré.
  • U heeft voldoende ruimte beschikbaar waarin u voorraad kunt opslaan. De ervaring leert dat in dit segment van de mensport ‘zien ís kopen’ geldt. De wagentjes moeten dus gepresenteerd worden aan de klant.
  • U bent niet alleen actief op Internet maar beschikt ook over een winkel of serviceverlening op locatie. Paardensport is een pro-actieve sport waarvoor je voornamelijk buiten bent; een vast aanspreekpunt is dan noodzakelijk. Een webshop past wél in dit concept, maar niet om marktaandeel te kunnen verkrijgen d.m.v. lagere prijzen.
  • U bent kwaliteitsgericht en heeft liefde voor de mensport.

  Naast bovenstaande eisen vragen wij u een aantal Sulkys op voorraad te nemen en om een vooruitbetaling van uw bestelling. We kunnen u verkoopondersteunende activiteiten bieden zoals folder- en beeldmateriaal. Daarnaast wordt u als dealer genoemd op deze website. De website wordt door veel mensportliefhebbers bezocht.

  NL – Dealerbescherming

  Wij hanteren verschillende criteria in verschillende landen om een dealer en zijn rayon te beschermen. Over het algemeen kan worden gesteld dat wij proberen te voorkomen dat er 2 dealers te dicht bij elkaar zitten. Daarnaast toetsen wij in welk marktsegment de dealer voornamelijk actief is. De markt voor een Cavalettie is bijvoorbeeld anders, dan de markt van een Oxer.